Sidmallar

Sidmallar används i olika ändamål för att ändra en sidas grundstruktur och uppbyggnad.

För att byta sidmall:

1. Tryck på -Knappen
  2. Välj en mall i listan
  3. Ladda om sidan

Empori CMS för Dealership Online medföljer följande användbara mallar:

1. Startsida - Används på hemsidans startsida och ger dig tillgång till ett bildspel som går att konfigurera med rubriker, länkar och kampanjfält
  2. Standard - En blank sida
  3. BusinessPlant - En mall du kan använda för att presentera din anläggning. Mallens medföljande struktur består av en kontaktruta, utrymme för öppettider och en presentationskontroll för anläggningens medarbetare
  4. PageWithSubpages - En mall som passar till en föräldersida* där undersidorna använder mallen BusinessPlant. I mallen medföljer en kontroll som presenterar undersidorna med en bild och informationen som finns i undersidornas kontaktrutor
  5. Dso - En mall som genererar fordonsvisaren
  6. Fordon - En mall som genererar en fordonssida baserat på valt fordon i fordonsvisaren

Notera att i alla mallar medföljer navigationsfält, sidhuvud och sidfot

*Föräldersida- en sida med undersidor