Redigeringsläget

För att aktivera redigeringsläget måste du först logga in på din hemsida. Väl inloggad bör du se en grön, gul eller röd  penna på sidans högerkant. Tryck på denna för att öppna redigeringsläget.


Grön knapp betyder att sidan är publicerad och synlig för besökare 

Gul knapp betyder att sidan har opublicerade ändringar (syns ej för besökare)

Röd knapp betyder att sidan inte är publicerad och är dold för besökare